Begin pagina     Ovulatietest resultaten     Zwangerschapstest resultaten     Quickguides gebruiksaanwijzing

Mijn opinie: zeer tevreden

Klik op de foto voor een vergroting
"Hele duidelijke uitslag. Geloof het soms nog steeds niet."
Onze reactie: "Gefeliciteerd met je zwangerschap. Je hebt een mooi positief resultaat verkregen. Succes!"

Hoeven
28 nov 2022 12:28


Producttype:
Ovulatietest


  Waar kun je dit product kopen

Mijn opinie: zeer tevreden

Klik op de foto voor een vergroting
"Ik had de hoop al bijna opgegeven gezien het vandaag de laatste ovulatiestrip was. Maar daar was eindelijk die dikke streep! "
Onze reactie: "Goed dat je nog even door hebt getest. Dit is het resultaat waar je naar op zoek bent. 16/2 en de dag er na heb je de grootste kans. Succes!"

Amersfoort
16 mrt 2019 19:20


Producttype:
Ovulatietest


  Waar kun je dit product kopen

Mijn opinie: tevreden

Klik op de foto voor een vergroting
"Ik kwam erachter dat ik per ongeluk testen met hoge gevoeligheid had besteld en moest daar halverwege op overstappen omdat de gewone op waren. Vond ze in eerste instantie erg onduidelijk, leek wel of ik elke dag een piek had. Gelukkig kreeg ik op vrijdag deze knaller!"
Onze reactie: "Wij raden het af om met 2 verschillende testen in de zelfde cyclus te gebruiken omdat het er vaak niet duidelijker van wordt. Maar ja, soms kan het door omstandigheden niet anders ;) Fijn dat je op 30 november een overtuigend positief testresultaat hebt gevonden! Nu nog even afwachten om te kijken of het over een dag of 14 gelukt is. "

3 dec 2018 22:11


Producttype:
Ovulatietest


  Waar kun je dit product kopenDit waren de laatste foto's uit de selectie.ovulatietest.nl. Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming. sitemap
Privacy verklaring